14.05.2024р. з ініціативи ЦПРПП , за участю вчителів природничих дисциплін закладів Погребищенської громади та учнів, в м.Погребище була проведена виставка практичних матеріалів та поробок з природничих дисциплін на тему ” STEM парад” (Інноватика в сучасній освіті). Учні презентували макети поробок з географії, фізики, біології, хімії. Наш заклад представляла учениця 6 класу Балан Оксана з проєктом “Атмосфера” під керівництвом вчителя географії Гринчук Галини Петрівни.

21 грудня 2023р. у нашому ліцеї відбулося традиційне новорічне свято.

Результати участі учнів закладу в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів (2023-2024н.р.)

Англійська мова Смикалюк Віталій (8 кл) – ІІІ місце

Мартинюк Вікторія (10кл) – ІІІ місце

Математика Козлова Анастасія (7кл) – ІІ місце
Українська мова Мартинюк Вікторія (10кл) – ІІ місце
Біологія Мартинюк Вікторія (10кл) – ІІІ місце
Історія Козлов Ярослав (10кл) – ІІ місце
Конкурс знавців української мови ім.П.Яцика Головченко Олена (4 кл) – ІІ місце

Балан Оксана (6кл) – ІІІ місце

Козлова Анастасія (7кл) – ІІ місце

Мартинюк Вікторія (10кл) – І місце

 

Атестація – крок до творчості. Саме так сприймають атестацію педагоги КЗ «Дзюньківський ліцей». Це можливість поділитись творчими надбаннями, набуті зернини педагогічного досвіду своїх колег. 29.03.2023р. відбулось засідання атестаційної комісії закладу. В 2022-2023н.р. атестувалося 4 вчителі – Хміль Н.В., вчитель інформатики та математики, на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст ІІ категорії», Козачук Н.І., педагог-організатор, на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст І категорії», Байраківський В.А., вчитель фізики, на відповідність кваліфікаційної категорії «спеціаліст І категорії». Атестаційною комісією порушено клопотання перед атестаційною комісією відділу освіти Погребищенської міської ради про відповідність Янівець Л.В., вчителя початкових класів, раніше присвоєній кваліфікаційній категорії  «спеціаліст вищої категорії» та званню «Старший вчитель». Творчих злетів, натхнення вам колеги.

Святкування Нового року в нашій школі

Квест “Новорічна гонка”для учнів 1-5 кл.

Переможці та призери ІІ етапу конкурсів та олімпіад,

проведених в І семестрі 2022-2023н.р.

1.Мовно-літературний конкурс ім..Т.Шевченка:

Мартинюк Вікторія (9кл) – ІІ місце,

Байраківська Вікторія (11 кл) – ІІ місце

2.Конкурс знавців української мови імП.Яцика:

Мартинюк Вікторія (9кл) – ІІ місце,

Байраківська Вікторія (11 кл) – ІІ місце

3.Конкурс учнівської творчості «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»:

Мартинюк Вікторія (9кл) – ІІ місце

4.Олімпіади

Українська мова та література: Мартинюк Вікторія (9кл) – ІІ місце,

Байраківська Вікторія (11 кл) – ІІ місце

Математика: Байраківська Вікторія (11 кл) – І місце

Біологія: Байраківська Вікторія (11 кл) – ІІ місце

Хімія: Смикалюк Віталій (7кл) – ІІІ місце

Історія: Байраківський Володимир (11 кл) – ІІ місце

Трудове навчання: Байраківський Володимир (11 кл) – ІІ місце

 

29-30 вересня виповнюється 80-та річниця трагічних подій Бабиного яру. Сьогодні в Дзюньківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів був проведений урок пам’яті вчителем історії Гончарук О.П.”Бабин яр-це наша незагойна рана”. Учні вшанували жертв геноциду хвилиною мовчання. Бабин яр болітиме нам до скону. Бабин яр болітиме нашим дітям,нашим онукам,нашим правнукам. Бабин яр-це наш вічний біль.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24.09 в Дзюньківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я навколишнього середовища.Проведені заходи сприяють бережливому ставленню дітей до довкілля.Бо кожен з нас повинен протистояти всім шкідливим проявам суспільства та робити все належне від нього для захисту навколишнього середовища. Турбуймося про світ навколо нас!Світ буде вдячний нам та подарує здоров’я.

У Дзюньківському ЗЗСО І-ІІІ ст проходить “Тиждень стилю”(20.09-24.09.2021р.)
Сьогодні 22.09 національний стиль. Яскраво та патріотично!!

Шановні наші школярі!

      Ось і закінчився ще один рік навчання в школі. Позаду залишилися непрості місяці дистанційного навчання. Але ми  перемогли! Дякуємо вам за цілеспрямованість і завзятість. Бажаємо залишатися зібраними і уважними. Натхнення вам, гарного відпочинку і перезавантаження перед наступним роком!

     Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останнім. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя сповнені мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Бажаємо впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Шановні батьки!

     Висловлюємо свою вдячність і кажемо величезне людське “Спасибі” за вашу участь у вихованні вашої дитини і житті школи. Успіх людини, безумовно, заслуга його найближчих людей з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю. Ми дякуємо Вам за творчий підхід у дистанційному навчанні Вашої дитини та активну життєву позицію.

Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя!

 

 

   З Днем захисту дітей! Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

 

НОВИНИ